Коптильні і все для домашнього копчення
У цій групі інтернет магазину ХозСтройМаркет представлені коптильні для домашнього і побутового використання,в основному для гарячого копчення.
Гаряче копчення — відмінний спосіб додати м'яса, сала, птиці та риби неповторний смак і вабливий аромат. На відміну від холодного копчення даний метод не вимагає великих витрат часу і спеціальної підготовки продуктів. Коптильня гарячого копчення проста у використанні як на природі, використовуючи дим від багаття, так і вдома, якщо в наявності є електрична або газова модель. Що ж потрібно знати для отримання відмінно приготованих гарячим способом копченостей? Книгу рецептів для коптіння в домашніх умовах Ви можете запитати у нашого менеджера при купівлі коптильні. Коротко як користуватися нашими коптильнями Ви можете прочитати нижче...
- 400 ₴2008 Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- 720 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- 830 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- 1 500 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- 1 750 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- 2 100 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- 1 850 ₴Немає в наявності+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- 2 100 ₴Немає в наявності+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- Ціну уточнюйтеНемає в наявності+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- Ціну уточнюйтеНемає в наявності+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
- 350 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (67) 574-47-89Киевста
- +380 (93) 170-30-63life
- +380 (50) 412-80-10МТС
Рецептів копчення в інтернеті безліч від простих до самих незвичайних. Але якщо коротко, то перед копченням рибу або м'ясо треба засолити, додати спеції за смаком. На дно коптильні насипати тріску, зверху укласти піддон для збору жиру. Далі на решітки викладається продукт. Коптильня ставиться на плиту і закривається кришкою, в гідрозатвор наливається вода. Запалюємо вогонь і чекаємо поки з штуцера не піде дим. Коли пішов дим, можна засікати час копчення. Риба коптиться приблизно 20-30 хвилин, м'ясо, залежно від розмірів від 30 хвилин до 1 години.